Retourneren en klachten

Uiteraard streven wij naar volledig tevreden klanten en hopen we dat de door u bestelde artikelen, maar ook onze Playble Tools© volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Wanneer u niet tevreden bent, horen wij dit graag ! In het geval van een klacht kunt u zich tot ons wenden via ons contactformulier of via een e-mail aan info@playble.nl.

Mede in verband met de Wet Koop op Afstand heeft u de mogelijkheid om alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren en een beroep te doen op uw herroepingsrecht. Vriendelijk verzoeken wij u dan om met ons contact op te nemen via ons contactformulier of via een e-mail aan info@playble.nl met vermelding van de volgende zaken:

 • Aan:
  Playble.nl
  De Kreijenbeek 91
  5553 BB Valkenswaard
  info@playble.nl
 • Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
 • Reden van retour (niet wettelijk verplicht, maar wel zeer nuttig voor Playble.nl)
 • Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
 • Uw Naam/Namen
 • Uw Adres
 • Uw Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 • Datum(*)

Wij zullen uw beroep op uw herroepingsrecht via een reply op e-mail bevestigen.

Wettelijk gezien heeft u nadat u kenbaar heeft gemaakt een beroep te willen doen op uw herroepingsrecht nog maximaal 14 dagen de tijd om de artikelen aan ons retour te zenden.

Voorwaarde bij retourneren van de artikelen is wel dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na uw beslissing om de order te herroepen, retour gezonden wordt aan: Playble.nl
Betreft Retourzending
De Kreijenbeek 91
5553 BB Valkenswaard

In het geval van een retourzending die voldoet aan de wettelijke termijnen, ontvangt u uw volledige aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na retourontvangst door Playble.nl .

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Indien retour gezonden artikelen zoekraken tijdens retour transport, worden deze niet vergoed.