Workshops

Zowel ouders als professionals in de zorg, de kinderopvang of het onderwijs kunnen bij Playble.nl ook terecht voor leuke en leerzame workshops op het gebied van spel. In deze workshops geven wij, afhankelijk van de vraag, informatie en advies over spelontwikkeling en spelstimulering. Daarnaast speelt het ervaren van spel, spelmaterialen en de problemen die je op dit gebied tegen kunt komen een belangrijke rol. Hieronder zie je enkele voorbeelden van workshops;

  • Vanzelfsprekend; Hoe verloopt de spelontwikkeling van kinderen en wat kun je doen als het spelenderwijs verkennen en ontdekken helaas wat minder vanzelfsprekend is.
  • Speelmaatje; Hoe kan ik de spelontwikkeling van kinderen stimuleren en tegelijkertijd een leuk speelmaatje zijn voor kinderen?
  • Verkennen, ontdekken & ontwikkelen; Tips voor ouders en professionals over het aanschaffen van spelmaterialen die kinderen uitdagen, stimuleren en prikkelen.
  • Troep; Hoe orden en organiseer je spel thuis, in de klas of op de groep?
  • Spelenderwijs; Welke spelmaterialen hebben een educatief karakter en zijn zowel leerzaam als leuk voor kinderen in het (speciaal) onderwijs?
  • Voorspeelbaar; Hoe kan je kinderen met extra behoefte aan verduidelijking en voorspelbaarheid ondersteunen in hun spel. Spel en autisme volgens Playble.nl

In overleg wordt er, afhankelijk van de vraag en de doelgroep, een workshop op maat voor u samengesteld.
In eerste instantie richten wij ons voor wat betreft de workshops vooral op Regio Brabant –Oost, maar neem ook gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden buiten deze regio en vraag ons naar een geheel vrijblijvende offerte.

Playble Workshops; Kom, kijk en ervaar!